October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un gălăţean a obligat trei femei să se prostitueze în Vestul Europei. Suma obţinuţă de bărbat: şi-a cumpărat maşină şi obiecte de lux

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn gălățean a obligat trei femei să se prostitueze în țări din vestul Europei. Cu banii astfel obținuți el și-a cumpărat obiecte de lux. Anchetatorii estimează că bărbatul a obținut aproape 400.000 de euro, notează Mediafax.

Procurorii DIICOT și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Galați, la locurile folosite de un bărbat bănuit de trafic de persoane în formă continuată și instigare la spălare de bani. Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore. Potrivit anchetatorilor, în perioada 2018 – 2021, la diferite intervale de timp, prin inducere în eroare, bărbatul ar fi recrutat trei tinere în scopul exploatării sexuale.
Suma obţinută de bărbat

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Acesta le-ar fi transportat și cazat în case închiriate pe teritoriul Elveției, Belgiei, Olandei, Danemarcei și Germaniei, unde, prin constrângere fizică și psihică, le-ar fi determinat să practice prostituția, obținând, în acest mod, aproximativ 380.000 de euro. Sumele de bani obținute de victime ar fi fost folosite de bărbat pentru achiziționarea, prin persoane interpuse, de bunuri, printre care un autoturism de lux. În urma perchezițiilor au fost confiscate mașina, numeroase obiecte și sume de bani.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.