October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Orașul din România în care livrările de mâncare se vor face cu roboți

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roShutterstock

O compania care se ocupă cu serviciu de curierat va pune în aplicare în Brașov un proiect inedit, și anume va livra mâncare și alte bunuri cu ajutorul unor roboți.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Este vorba despre un un proiect de livrare prin intermediul unor vehicule automate de dimensiuni mici care va fi implementat în zona Coresi din Brașov, conform Biz Brașov.Acești roboți vor merge pe trotuare și zone pietonale, traversând pe la trecerea pentru pietoni, urmând să fie asistați manual de la distanță, iar viteza maximă de deplasare 15 km/h, conform companiei.
Proiectul ar urma să fie discutat în ședința Comisiei de Circulație de joi, care urmează să își dea girul sau să le impună o serie de alte condiții celor de la Glovo, astfel încât operarea roboților să nu creeze probleme de trafic în zonă.Astfel, dacă vor primi toate avizele necesare, cei de la companie vor testa acest proiect timp de 6 luni.Roboții folosiți folosesc inteligența artificială și deep learning pentru a procesa ceea ce întâlnesc și sunt capabili să identifice străzi, trotuare, mașini, camioane, copii, adulți și animale. Aceștia pot lua decizii singur în funcție de obstacolul pe care îl întălnesc.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.