October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O angajată a companiei Pfizer dezvăluie e-mailurile directorului științific al companiei în care discută despre țesuturile fetale folosite în vaccinul anticovid: Dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate. Riscul e prea mare

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Project Veritas a publicat astăzi cel de-al cincilea videoclip din seria de investigații privind vaccinul anti-COVID, care cuprinde un interviu cu Melissa Strickler, o persoană din interiorul companiei Pfizer.
 
Aceasta a dezvăluit e-mailuri interne care arată că directorii corporației le spun angajaților să păstreze secretul cu privire la utilizarea țesuturilor fetale umane în testele de laborator pentru vaccinul anti-COVID.

 
Directorul științific principal al Pfizer, Philip Dormitzer, admite că țesutul fetal avortat este utilizat în programul de vaccinare al companiei, dar că angajații ar trebui să se limiteze la povestea lucidă a Pfizer, care omite orice mențiune despre țesutul fetal avortat, pentru a evita orice problemă cu publicul. 
 
 
 

“Celulele HEK293T, utilizate pentru testul IVE, sunt în cele din urmă derivate dintr-un făt avortat”, a declarat Dormitzer. “Pe de altă parte, comitetul doctrinar al Vaticanului  consideră acceptabilă imunizarea credincioșilor în acest fel. Declarația oficială a Pfizer formulează bine răspunsul și este ceea ce ar trebui să fie furnizat ca răspuns la o anchetă externă.”

Vanessa Gelman, care ocupă funcția de director principal al Pfizer pentru cercetare la nivel mondial, a încurajat personalul să fie atent atunci când vorbește despre celulele fetale umane în programul de vaccinare al companiei. 

“Din punctul de vedere al afacerilor corporative, dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate”, a declarat Gelman.
 
 
 

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“Riscul de a comunica acest lucru în acest moment depășește orice potențial beneficiu pe care l-am putea vedea, în special în ceea ce privește membrii publicului larg, care ar putea prelua aceste informații și le-ar putea folosi în moduri pe care noi nu le dorim să fie difuzate. Nu am primit nicio întrebare din partea factorilor de decizie politică sau a mass-mediei pe această temă în ultimele săptămâni, așa că dorim să evităm să ridicăm acest subiect dacă este posibil”, a mai spus ea.

Denunțătorul care a împărtășit aceste e-mailuri cu Project Veritas, Melissa Strickler, auditor de calitate a producției Pfizer, a declarat că nu era sigură dacă țesutul fetal avortat a ajuns în produsul final al vaccinului COVID.

“Sunt atât de înșelători în e-mailurile lor, încât este aproape ca și cum ar fi în vaccinul final. Asta m-a făcut să nu am încredere”, a spus ea.
  
 
Strickler a spus că Project Veritas a fost singurul loc unde a putut merge pentru a-și spune povestea.

“Nu mai am la cine să apelez când propria mea companie nu vrea să fie sinceră cu mine. Ceea ce mi s-a spus să fac a fost să am încredere în Project Veritas și să merg cu voi de către legislatori, de către avocați”, a spus ea. VIDEO:
 
 Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.