October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ludovic Orban: Soluţionarea crizei politice este o urgenţă naţională. Trebuie să aibă loc imediat, nu peste o săptămână

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roLudovic Orban l-a criticat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, atrăgând atenţia că actuala criză guvernamentală reprezintă o urgenţă naţională şi că soluţionarea ei trebuia făcută imediat, nu peste o săptămână. Declaraţiile vin după ce Klaus Iohannis a anunţat abia săptămâna viitoare consultări cu partidele, iar între el şi Ludovic Orban s-a creat o ruptură după Congresul PNL.

Ludovic Orban: Soluţionarea crizei politice este o urgenţă naţională. Trebuie să aibă loc imediat, nu peste o săptămână Hepta

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban nu a ratat ocazia de a-l critica din nou pe preşedintele României, după ce în urma Congresului PNL a anunţat că între el şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat. Ludovic Orban spune că soluţionarea crizei politice şi guvernamentale reprezintă o urgenţă naţională şi trebuie să aibă loc imediat, nu peste o săptămână aşa cum a anunţat Klaus Iohannis.
“Soluţionarea crizei politice şi guvernamentale este o urgenţă naţională şi trebuie să aibă loc imediat, nu peste o săptămână, două sau trei. Ieşirea din acest impas politic este o chestiune care ţine exclusiv de voinţă şi bună-credinţă, nu de presupuse exerciţii de reflecţie şi penitenţe din partea partidelor.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Soluţia este clară, simplă, la lumina zilei: refacerea coaliţiei de guvernare în jurul Partidului Naţional Liberal, împreună cu USR-PLUS, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. Totodată, este chiar cel mai prost moment pentru a face experimente politice cu cineva care să înveţe acum să conducă un Guvern”, a scris Orban, pe Facebook.

Ce soluţii există pentru guvernare
Potrivit acestuia, “alternativa, în actuala ecuaţie şi configuraţie parlamentară, este ca PNL să ajungă în Opoziţie, ceea ce se va întâmpla într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat, dacă în acest moment apelează la susţinerea parlamentară a PSD”.
“Este aritmetică parlamentară simplă pentru oricine este lucid şi evaluează obiectiv un astfel de scenariu”, a adăugat Ludovic Orban.

Fostul preşedinte al PNL îi îndeamnă pe toţi actorii politici şi instituţionali să “dea dovadă de maturitate şi responsabilitate în deciziile care vor urma pentru că acestea vor afecta pe termen lung atât viitorul României, cât şi viitorul Partidului Naţional Liberal”.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.