October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Google va investi 1 miliard de euro în Africa pentru un acces rapid şi ieftin la internet pe tot continentul

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roGoogle intenţionează să investească 1 miliard de dolari în Africa în următorii cinci ani, pentru a asigura un acest rapid şi ieftin, şi va finanţa startupuri pentru a susţine transformarea digitală a continentului, transmite Reuters.

Google va investi 1 miliard de euro în Africa pentru un acces rapid şi ieftin la internet pe tot continentul Shutterstock

Divizia grupului Alphabet a făcut anunţul la un eveniment virtual la care a lansat Africa Investment Fund, prin care va investi 50 de milioane de dolari în startupuri, oferindu-le acces la angajaţii, reţeaua şi tehnologiile sale.
Google va ajuta şi afacerile mici şi antreprenorii din Ghana, Kenya, Nigeria şi Africa de Sud

Nitin Gajria, director general al Google în Africa, a afirmat într-un interviu virtual că Google va avea ca ţintă, ca şi alte companii, startupuri axate pe servicii financiare prin intermediul tehnologiei, comerţ electronic şi conţinut lingvistic, relatează news.ro.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Citește și:

În era tehnologiei, portofelul ar putea deveni un accesoriu inutil. Cu o singură aplicaţie se pot trece acum toate cardurile pe un singur telefon
Google a creat o nouă formă a materiei: ce este “cristalul timpului” şi cum poate fi folosit practic

“Căutăm domenii care s-ar putea suprapune strategic cu Google şi unde Google ar putea să adauge valoare prin parteneriate cu unele dintre aceste startupuri”, a spus Gajria.
În colaborare cu organizaţia nonprofit Kiva, Google va oferi totodată 10 milioane de dolari sub formă de împrumuturi cu dobânzi mici, pentru a ajuta afacerile mici şi antreprenorii din Ghana, Kenya, Nigeria şi Africa de Sud, pentru a depăşi dificultăţile create de Covid-19.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.