October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Deși se luptă cu o boală nemiloasă, o fetiță de șase ani este un exemplu bun de urmat. Care este povestea ei

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roDeși se luptă cu o boală nemiloasă, o fetiţă de 6 ani din Statele Unite dovedeşte întregii lumi că bunătatea învinge orice piedică. Între tratamente şi operaţii cumplite, copila își ajută semenii și încearcă să facă această lume mai frumoasă.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Layla, o fetiţă de 6 ani din statul american California, a fost diagnosticată, în urmă cu două luni, cu o formă rară de cancer la creier. În ciuda momentelor critice prin care trece, fetiţa îşi vede mai departe de lucrurile pe care le iubeşte: călătoriile şi animalele.Tatăl Laylei: “Aşa e Layla, îi plac alţi copii, pentru ea contează planeta şi animalele pe care le iubeşte.”
Părinţii fetiţei au organizat o strângere de fonduri pe o platformă online care adună bani pentru mai multe asociaţii de protecţie a animalelor şi pentru departamentul de cercetare al unui spital de copii. Fetiţa chiar a donat ţesut pentru cercetări, după cele două operaţii pe creier.Tatăl Laylei: “A spus că nu vrea ca alţi copii să păţească ce a păţit ea.” În decembrie, Layla a trecut prin chimioterapie în speranța că evoluția bolii va fi oprită.Layla: “Ştiai că cei mai mulţi copii nu pot sta pe loc atunci când sunt radiaţi, iar eu nu trebuie să fiu anesteziată pentru asta?”
Exemplul curajoasei fetiţe a ajuns cunoscut în toată ţara. La câteva mii de kilometri distanţă, doi băieţi de vârsta ei au început să vândă limonadă că să o ajute cu bani.Tatăl Laylei: “Lumea are nevoie de îndrumare şi de mai mulţi lideri, iar noi încercăm să dăm un exemplu în felul acesta.”Layla dă o mână de ajutor şi în lupta cu pandemia. Se află printre cei 60 de copii din regiune pe care e testat vaccinul Moderna pentru copiii cu vârste între 6 şi 11 ani.Tatăl Laylei: “Cred că e important pentru ceilalţi părinţi să afle că lucrurile au mers bine chiar de la părinţi care au participat la studiu.”Layla este cu atât mai bucuroasă cu cât cei pe care îi poate ajuta sunt în număr cât mai mare.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.