October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Criză politică în România. Iohannis începe consultările la Cotroceni luni, 11 octombrie

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPreşedintele Klaus Iohannis a anunţat că luni, 11 octombrie, va convoca partidele şi formaţiunile parlamentare pentru o primă rundă de discuţii pentru rezolvarea crizei guvernamentale.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Știrea este în curs de actualizare!Șeful statului se află astăzi într-o vizită oficială la Centrala Nuclearoelectrica de la Cernavodă.
Sinteza declarațiilor președintelui Klaus Iohannis:- Guvernul a fost dărâmat de unii care pur și simplu nu au habar ce se întâmplă după. – Acest Guvern a căzut victimă unor orgolii politicianiste care nu au în spate nicio gândire pentru România sau români.- Cum s-a ajuns aici, USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea din motive de ei știute, ceea ce nu a fost bine, însă pentru USR nu a fost suficient, s-a aliat cu PSD și AUR și a dărâmat Guvernul. Acum trebuie să găsim o soluție pentru a ieși din această criză.
– Eu voi invita partidele parlamentare la consultări și voi continua împreună cu cei mai maturi, mai responsabili, să găsim o ieșite din această criză. Am decis că voi organiza runda de consultări luni de la ora 12.- Sincer, nu știu dacă prima rundă de consultări va duce la o soluție, dar eu personal sunt total implicat și sunt hotărât să găsesc cu partidele care au o maturitate o ieșire din această criză politică. Suntem în pandemie, în plin val 4, pentru că prea puțini români s-au vaccinat, într-o criză a energiei. 
 La o zi după ce Guvernul a fost demis prin moțiune de cenzură politicienii nu au o soluție pentru ieșirea din criza politică.PNL, condus de Florin Cîțu, așteaptă un semn de la Palatul Cotroceni.Cu țara în criză medicală și politică, liberalii nu par să se grăbească pentru a face următorul pas. În ciuda votului covârșitor de la moțiune, președintele nu a exclus posibilitatea ca Florin Cîțu să fie propus din nou premier.Președintele va chema partidele la consultări săptămâna viitoare și crede că nu va exista o soluție după prima rundă de negocieri. Cu alte cuvinte, va mai dura până vom afla numele premierului desemnat. Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.