October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cluj-Napoca intră în carantină de noapte, după ce, miercuri, rata de infectare a ajuns la 8,5 la mia de locuitori. Lista cu orașele unde masca va deveni obligatorie în spațiile publice deschise

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Începând de astăzi, în Cluj Napoca se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 20.00-5.00, cu anumite excepții. Magazinele se închid la ora 22.00, oră după care pot livra la domiciliu. Persoanele vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții, informează Antena3.

„Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

De asemenea, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil”, mai amintește sursa citată.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Amintim că ordinul comun al MAI și MS privind obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise, în localitățile cu incidența mai mare de 6 la mie, a fost publicat în Monitorul Oficial miercuri seară. Sunt exceptate persoanele care desfășoară activități fizice, inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu persoanele cu care locuiesc, potrivit Mediafax.

Orașele mari unde masca va deveni obligatorie și în spațiile publice deschise:


București – 11,49
Cluj-Napoca 8,50
Timișoara- 11,27
Bistrița- 7,06

Citește și: Guvernul demis instituie ILEGITIM și ILEGAL masca obligatorie în aer liber și o nouă prelungire a stării de alertă în România – A ȘAPTESPREZECEACitește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.