October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Alexandra Văcaru este noul prefect al Capitalei. O va înlocui pe Antonela Ghiță, care a fost desemnată la 9 septembrie, după ce Florin Cîțu a demis prefecții USR

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Alexandra Georgiana Văcaru este noul prefect al Capitalei, numirea fiind făcută în prima ședință a guvernului interimar Cîțu, informează Știripesurse. 

Alexandra Văcaru o va înlocui pe Antonela Ghiță, subrefect al Capitalei, care a fost desemnată pe 9 septembrie să preia atribuțiile prefectului Alin Stoica, demis de premierul Florin Cîțu, alături de reprezentanții USR.

Noul prefect al Capitalei a lucrat ca inspector la Consiliul Concurenței și a fost, de asemenea, consilier pentru afaceri europene la Curtea de Justiție a UE. Totodată, din august 2021, Georgiana este șef de serviciu juridic în Ministerul Cercetării.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

În 2008, a absolvit Facultatea de Drept a Universității „ Alexandru Ioan Cuza” din Iași, iar în 2011 a absolvit Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene a UBB din Cluj-Napoca. Deține, totodată, două mastere, unul în drept european, la Universitatea Paris II Pantheon Assas și unul la Universitatea Paris Descartes, în afaceri europene.
 

 (foto: Georgiana Văcaru/ G4Media)Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.