October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Accident înfiorător în județul Maramureș. Un tânăr și-a pierdut viața după ce a intrat într-o mașină cu nisip

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roAccident cumplit într-o localitate din județul Mureș. Un bărbat de 30 de ani a murit, după ce a intrat cu mașina pe sensul opus, într-o autoutilitară plină cu nisip.

Martorii spun că înainte de impact, mașina ar fi circulat în zig-zag o bună bucată de drum, iar într-o curbă s-a produs nenorocirea. Echipajele de prim-ajutor care au ajuns acolo nu au mai putut decât să declare decesul șoferului.Accidentul s-a petrecut joi dimineață, în jurul orei 8, la ieșirea din localitatea Ogra.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Martorii spun că au văzut cum mașina circula haotic și cu viteză mare pe șosea, iar la un moment dat a intrat pe contrasens. Șoferul autoutilitarei încărcate cu nisip a văzut cum mașina se îndreaptă spre el și a încercat să evite accidentul, însă fără succes.Localnic: “Am auzit o bubuitură, atâta tot. Mașina mică cam venea în zig zag așa. Camionul voia să se ferească și de aia a intrat acolo.” Localnic: “Ăla mic a intrat în el, a avut viteza mare și a deraiat acolo. O tras un pic încoace, dar s-a înclinat și o mers în gard. Neatenția, grabă, asta e. Nu avea nici centură, asta a fost problema.”În urma impactului, bucăți întregi din autoturism s-au împrăștiat pe șosea.
Localnicii spun că îl cunoșteau pe bărbatul care a murit: livra mâncare la ei în localitate. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat, mai ales că drumul îi era cunoscut.Localnic: “Ducea pizza la oameni. Așa am auzit că mergea la Penny la Iernut să aducă ceva salamuri.”Imediat după accident au ajuns și echipajele de intervenție. Șoferul autoutilitarei a fost rănit ușor.Mocan Sebastian, ISU Mureș: “Au rezultat două victime de sex masculin, din păcate una dintre ele cod negru. S-au exercitat manevre de descarcerare, dar din păcate victima nu a răspuns la aceste manevre.”Traficul a fost blocat în zonă mai bine de o oră. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.