October 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Soluția primăriei Satu Mare pentru a reduce numărul de accidente. Pietonii, atenționați prin marcaje speciale să nu folosească telefonul sau căștile când traversează

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Simona Vasiac.Publicat: 06.10.2021, 08:30.
Actualizat: 06.10.2021, 08:40

De mici învăţăm că atunci când vrem să trecem strada trebuie să ne asigurăm din ambele părţi. Cu toate acestea, cu vârsta, uităm de regula care în unele cazuri ne poata salva viaţa. Primăria din Satu Mare vine cu noi soluţii pentru a reduce numărul de accidente. 

Vezi și

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Vorbim de marcaje instalate în apropierea trecerilor de pietoni, prin care localnicii sunt atenționați să nu folosească telefonul mobil sau căștile. Cele mai multe accidente au loc deoarece pietonii sunt neatenți sau nu se asigură atunci când traversează.
De asemenea s-au iluminat suplimentar prin corpuri LED a trecerilor de pietoni în peste 50 de locații din municipiu, dintre care amintim: Drumul Careiului, Bulevardul L. Blaga, Cloșca, 1 Decembrie, Botizului, Rodnei, Corvinilor. S-au realizat marcaje cu mesajul “Atenție copii!” pe străzile Ion Vidu, Fabricii, Inăului, Micu Klein.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.