October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O tânără de 22 de ani, care era în vacanţă cu familia, aproape a murit după ce a mâncat o înghețată, în Italia: ”Mă putea ucide dacă nu acționam rapid”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFoto

O turistă aproape a murit după ce a mâncat înghețată în timp ce era în vacanță. Tânăra a suferit o reacție alergică extrem de severă. Femeia povesteşte acum clipele de groază prin care a fost nevoită să treacă.

O tânără de 22 de ani, care era în vacanţă cu familia, aproape a murit după ce a mâncat o înghețată, în Italia @annikacooksfood

Annika Larson a fost în vacanță în Roma, Italia, pe 28 septembrie, când a intrat în șoc anafilactic după ce a mâncat îngheţată la o cafenea. Tânăra de 22 de ani are o alergie severă la nuci și susține că i se spusese că îngheţata are arome de ciocolată și lămâie cu turmeric, și nu conține nuci. După ce s-a străduit să respire și a suferit umflături la nivelul feței, Annika și-a folosit EpiPen-ul și a fost dusă de urgență la spital cu o ambulanță.
Tânăra este recunoscătoare pentru efortul medicilor

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Ea spune că medicii s-au luptat neobosit pentru a-i salva viața și este recunoscătoare. Annika, din Texas, SUA, a spus: ”Sunt alergică la toate nucile și după ce am făcut cercetări, cred că îngheţata conținea caju și pastă de migdale. La doar câteva minute după ce am mâncat-o, am simţit că limba şi gâtul mă furnică și, odată cu trecerea timpului, ochiul meu a început să se umfle, împreună cu buzele aşa că a trebuit să folosesc EpiPen. Ambulanța m-a dus de grabă la spital și am fost clasificată drept cod roșu, care este cel mai înalt nivel de urgență. Odată ajunsă la spital, am leșinat și m-am trezit crezând că mor. Dacă nu aveam EpiPen-ul, aș fi murit și cred că unitățile alimentare trebuie să își eticheteze mai clar alimentele”.

Tânăra a ajuns la Roma, după ce a petrecut timp călătorind prin Europa împreună cu mama ei. Annika vrea să lupte pentru a intra în vigoare mai multe reglementări în ceea ce privește etichetele alimentelor și transparența ingredientelor. Ea a adăugat: ”Acest lucru mă putea ucide dacă nu acționam rapid. Ar fi de ajutor pentru persoanele care suferă alergii dacă unitățile alimentare își etichetează alimentele”, notează Mirror.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.