October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ministrul Mediului, critici dure la adresa Gărzii de Mediu după dezvăluirile Observator. Reacţia lui Tanczos Barna: “Să-i conducem frumos afară din apele teritoriale ale României”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roTanczos Barna, ministrul Mediului, a reacţionat după un material realizat de Observator şi a criticat Garda de Mediu.

Vezi și

În materialul prezentat la Observator, din cadrul campaniei “După noi, gunoiul”, a fost prezentată o situaţie alarmantă: barje întregi cu deşeuri erau descărcate în zona liberă din portul Constanţa, în loc să fie trimise spre ţările trecute ca “destinaţie” în acte. Dunărea era transformată astfel într-o veritabilă “autostradă a gunoaielor”.
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a cerut să nu facem exces de zel şi să facem treaba altora, iar acele barje ar fi trebuit escortate în afara apelor teritoriale ale României.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“Am văzut zilele trecute analiza pe barjele acelea de pe Dunăre, pe aşa-zisa autostradă a deşeurilor. Trebuie să lăsăm barjele care sunt în tranzit să rămână barje de tranzit. Nu trebuie să-i aducem în ţară. Dacă a plecat din Ungaria şi are destinaţia Turcia, să-i conducem frumos afară din apele teritoriale ale României, să nu încercăm noi să lucrăm în locul Gărzii de Mediu din Turcia sau să facem treaba pe care trebuiau s-o facă cei din Ungaria. Excesul de zel nu va face bine niciodată şi am văzut ce s-a întâmplat. Barjele au fost descărcate în România şi la solicitarea comisarului general de atunci şi aprobarea comisarului general de acum şi unele dintre deşeuri s-ar putea să rămână în zona liberă din România”, a afirmat Tanczos Barna.

Poţi viziona şi citi întreaga ancheta a Observator AICI.
SOLICITĂRILE OBSERVATOR, PENTRU O ŢARĂ MAI CURATĂ
Reducerea punctelor de frontieră, pentru limitarea importurilor ilegale de deşeuri; Puteri sporite pentru comisarii Gărzii Naţionale de Mediu; Program naţional de colectare selectivă şi reciclare în şcoli.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.