October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Londra, blocată de inundaţii după ploile de noaptea trecută. Apa a acoperit şoselele şi a oprit circulaţia la metrou | VIDEO

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roNoaptea trecută, ploaia torenţială a afectat mai multe zone din Londra. Efectele inundaţiilor au fost resimţite de oamenii care nu au mai putut ajunge la locul de muncă, dar şi de antreprenorii şi proprietarii de magazine care şi-au văzut munca distrusă de ape.

Intervenţia pompierilor, după inundaţiile care au blocat mai multe zone din Londra Profimedia

Mai multe cartiere din Londra au fost afectate puternic de inundaţii, după ploile abundente de noaptea trecută. Apa s-a revărsat peste şinele de tren şi în staţiile de metrou, provocând întârzieri semnificative, iar oamenii s-au adăpostit în case. Magazinele şi birourile din Knightsbridge au fost izolate de şuvoaiele tot mai mari, lăsându-i pe londonezi în imposibilitatea de a ajunge la locul de muncă.
Metroul s-a redeschis şi circulaţia trenurilor de suprafaţă a fost reluată abia mai târziu în cursul zilei de marţi, relatează BBC. Potrivit autorităţilor londoneze, s-au înregistrat precipitaţii de până la 35 mm pe metru pătrat, între miezul nopţii şi primele ore ale dimineţii.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Flooding overnight here’s a snap from Knightsbridge at 5am this morning @BBCRadioLondon pic.twitter.com/PoOTRl4pLv — Greg McKenzie (@GregMcTweets) October 5, 2021

Inundaţiile, un dezastru pentru mulţi antreprenori din Londra
Jacques Azagury, care spune că a făcut rochii pentru Prinţesa Diana, este unul dintre antreprenorii afectaţi de ploile din vestul Londrei. Acesta a descris situaţia drept un “dezastru”, întrucât majoritatea creaţiilor sale vestimentare, depozitate la parterul clădirii, au fost distruse. “Nu ştiu când voi putea redeschide magazinul. Depinde de ajutorul primit”, spune Jacques Azagury.

A4 in and out of London has severe flooding. Allow extra time if travelling @BBCLondonNews #flooding #london #londontravel @BBCWthrWatchers @itvnews @itvweather pic.twitter.com/UiSdyBXOY6 — LittleLondonWhispers 💙 (@londonwhispers) October 5, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.