October 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cancelarul Austriei, vizat de o nouă anchetă anticorupţie. Sebastian Kurz neagă “acuzaţiile grave” care i-au fost aduse

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roCancelarul Austriei, Sebastian Kurz, este vizat de o nouă investigaţie anticorupţie, au confirmat miercuri seară procurorii austrieci, în timp ce şeful Guvernului de la Viena a respins acuzaţiile, catalogându-le drept “false”.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, este vizat de o nouă anchetă anticorupţie Profimedia

Parchetul austriac pentru combaterea infracţionalităţii economice şi corupţiei (WKStA) a anunţat că Sebastian Kurz, cancelar şi lider al Partidului Popular Austriac (ÖVP), este investigat pentru abuz de încredere şi mită, conform site-ului T-online.de, citat de Mediafax. Sebastian Kurz a respins imediat acuzaţiile. “Eu sunt convins că aceste acuzaţii se vor dovedi curând ca fiind false”, a afirmat cancelarul Austriei.
Partidele de opoziţie din Austria au cerut convocarea urgentă a unei sesiuni speciale a Parlamentului, pentru investigarea acuzaţiilor la adresa cancelarului. “Sunt acuzaţii grave”, a declarat Pamela Rendi-Wagner, liderul Partidului Social-Democrat (SPÖ).

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Sebastian Kurz, vizat de o nouă anchetă anticorupţie

Aceasta este a doua investigaţie care îl vizează pe Sebastian Kurz. În luna mai, Parchetul pentru combaterea infracţionalităţii economice şi corupţiei (WKStA) a anunţat că Sebastian Kurz este suspectat că a depus mărturie falsă la audierile de către o comisie specială în legătură cu numirea lui Thomas Schmid în Consiliul de administraţie al companiei de stat Österreichische Beteiligungs AG (ÖBAG).
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.