October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Acuzații grave la adresa Facebook. Ce susține o fostă angajată

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roO fostă angajată Facebook a susținut în fața congresmanilor americani că rețeaua socială “dăunează copiilor, adâncește divizările din societate și slăbește democrația”.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Fost manger la Facebook, care a devenit între timp avertizor de integritate, a criticat fără menajamente compania, pe care, susține ea, vrea “s-o vindece, nu s-o distrugă”.
Fondatorul Mark Zuckerberg a ripostat, afirmând că acuzațiile nu au sens și redau o imagine falsă pentru Facebook.
Frances Haugen, manager de produs Facebook: “Singurul mod în care putem merge mai departe și să vindecăm Facebook este, în primul rând, acceptarea adevărului.”Adevărul este, potrivit lui Frances Haugen, fost manager de produs la Facebook, că gigantul media socială ascunde ceea ce știe despre impactul pe care rețeaua îl are asupra utilizatorilor. Frances Haugen, fost manager de produs Facebook: “Mă aflu aici pentru că eu cred că produsele Facebook dăunează copiilor, adâncesc diviziunile în societate și ne slăbesc democrația. Șefii companiei știu cum pot face mai sigure Facebook și Instagram, dar nu operează schimbările necesare pentru că ei pun profiturile lor astronomice mai presus de oameni. Este nevoie de acțiunea Congresului. Ei nu vor rezolva această criză fără ajutorul vostru.”O temă importantă a audierii din Congres a fost impactul negativ pe care l-ar avea asupra copiilor rețeaua Facebook și alte aplicațîi de media socială, precum Instagram.
Frances Haugen, fost manager de produs Facebook: “Copiii sunt agresați pe Instagram, hărțuirea îi urmărește până acasă, în dormitoarele lor. Ultimul lucru pe care îl văd înainte să se urce în pat, seara, este cineva care este crud cu ei. Și dimineața, primul lucru, sunt tot mesajele cuiva, pline de cruzime.”Cuvântul dependență a revenit iar și iar în cursul audierilor.Richard Blumenthal, Protecția Consumatorului: “Există dovezi documentate că Facebook știe că produsele sale pot crea dependență și pot fi toxice pentru copii. Ei prețuiesc profitul mai mult decât durerea pe care o provoacă copiilor și familiilor lor.”Iar în ceea ce privește dezinformările…Amy Klobuchar, (D) Minnesota: “La “60 Minutes” (interviu la CBS) ai declarat că Facebook a implementat măsuri de siguranţă pentru a reduce dezinformarea înaintea alegerilor din 2020, dar a eliminat acele măsuri imediat după alegeri. Şi ştim ce insurecţie a fost (la Capitoliu) pe 6 ianuarie. Crezi că Facebook a eliminat măsurile de siguranţă pentru că însemnau pierderi finaciare pentru companie? Pentru că reduceau profiturile?”Frances Haugen, fost manager de produs Facebook: “Au vrut să-şi recapete creşterea financiară, să recapete profitul platformei după alegeri, de aceea au revenit la setările originale. Cred că este profund problematic.”Mark Zuckerberg respinge afirmațiile și spune că mărturiile au doar un scop vădit, acela de a discredita compania pe care o conduce. “Aceste acuzațîi nu au niciun sens”, a scris Zuckerberg într-o postare pe Facebook.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.