October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

A eșuat vaccinul în Singapore? Cu o rată de vaccinare de 83%, țara înregistrează un record de contaminări și decese Covid-19

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Agenția de presă internațională DPA informează că Singapore se confruntă cu peste 3.400 de cazuri noi de contaminare cu noul coronavirus, dar și nouă decese înregistrate, marți, în condițiile în care, rata de vaccinare a atins 83%, potrivit Știripesurse și Agerpres. 

Peste 83% dintre singaporezi, ceea ce înseamnă 5,45 de milioane, sunt vaccinați. Datele care provin de la Ministerul Sănătății din Singapore relevă că, dintre persoanele care au decedat marți, trei persoane erau nevaccinate, în timp ce, patru pacienți erau vaccinați cu ambele doze.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Agenția chineză de știri, Xinhua, mai raportează că, în ciuda ratei ridicate de vaccinare, 1.512 pacienți contaminați sunt spitalizați în prezent, dintre care, 247 au nevoie de oxigen, iar 34 sunt în stare gravă.

În total, bilanțul deceselor din Singapore ajunge la 130, iar al cazurilor de contaminare la aproape 110.000 în prosperul oraș stat, vaccinat în proporție de 83%.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.