October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Vremea 6 octombrie 2021. Se răcește afară și vin ploile | Rafale de vânt în mai multe zone din țară

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPrognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021Observator

Vremea miercuri 6 octombrie 2021

Vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate în estul, vestul și sudul țării, iar seara și noaptea și în zona de munte. Va ploua local în Banat, pe arii restrânse în Crișana, Dobrogea și Oltenia și doar izolat, mai ales la munte, în restul teritoriului. Vântul va sufla moderat și cu intensificări în majoritatea regiunilor, dar cu precădere în Banat, Dobrogea, nordul Moldovei și zona înaltă de munte, unde vor fi rafale, în general, de 60…75 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade. Izolat, vor fi condiții de ceață. Presiunea atmosferică va fluctua nesemnificativ la valori înalte, de regim anticiclonic.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021Observator
Prognoza meteo București

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după-amiaza și noaptea, iar vântul va sufla în general moderat, trecător cu rafale în jurul a 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021Observator
Vremea la munte

Vremea se va răci față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora treptat și va ploua local în Carpații Meridionali și de Curbură și izolat în restul zonei montane. La altitudini de peste 1600 m, trecător, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte. Dimineața și noaptea, izolat, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea pe 6 octombrie 2021Observator
sursa: ANM

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Acest site este creat si administrat de Digital Antena Group. Toate drepturile rezervate.

Căutare:Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.