October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un deţinut condamnat pe viaţă, pentru crimă şi viol, a luat doi ostatici şi îşi negociază eliberarea într-o închisoare din Franţa

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roScene desprinse parcă din filmele de acţiune la penitenciarul din Alençon-Condé-sur-Sarthe, Franţa. Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, un deţinut condamnat pe viaţă pentru crimă şi viol a luat doi ostatici, în încercarea de a-şi negocia eliberarea.

Un deţinut a luat doi ostatici, în penitenciarul din Alençon-Condé-sur-Sarthe, Franţa Profimedia

Marţi dimineaţă, poliţiştii francezi au fost alertaţi cu privire la o luare de ostatici în penitenciarul din Alençon-Condé-sur-Sarthe, Orne, relatează AFP, potrivit news.ro. Un deţinut, condamnat pe viaţă pentru crimă şi viol, a prins un supraveghetor şi un stagiar începând cu ora locală 9.30 (10.30, ora României).
Deţinutul care a luat doi ostatici îşi negociază eliberarea

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Unul dintre cei doi ostatici ar fi fost rănit, însă momentan nu sunt disponibile mai multe informaţii despre starea acestuia. “Temnicerul” lor, care fusese transferat în închisoarea respectivă cu mai puţin de o lună în urmă, ar fi furat cheile şi dispozitivele walkie-talkie din dotarea funcţionarilor penitenciarului.

Potrivit Ouest France, la faţa locului intervine şi un grup din cadrul Echipelor Regionale de Intervenţie şi Securitate (ERIS). O celulă de criză a fost deschisă la Direcţia Interregională de Administraţie a Penitenciarelor de la Rennes. Autorităţile au intrat în contact cu deţinutul violent, iar bărbatul vrea să-şi negocieze eliberarea.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.