October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Scandal de proporții la o grădină zoologică. Un porcușor de guineea, găsit mort de două vizitatoare

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roScandal de proporții la o gradină zoologică din apropierea orașului Cluj-Napoca, după ce două tinere au găsit un porcușor de guineea mort într-o cușcă.

Fetele au anuțat imediat un angajat despre cele întămplate, însă nimeni nu a luat nicio măsură, așa că au luat animalul fără viață din cușcă și l-au dus la cel care se ocupa îngrijirea grădinii.
De acolo a început un adevărat scandal, iar totul a fost filmat.

Vizitatoare: “Bună ziua, cum se explică așa ceva?”
Portar: “Auzi, nu fă așa gură, animalele mai mor și ele.” Iar de aici a început un adevărat scandal:Vizitatoare: “Nu au apă!”

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Portar: “Au apă, tu nu stai toată ziua acolo să vezi dacă au sau nu apă! Ăia oricum nu beau apă, beau lapte.”
Vizitatoare: “Pentru asta plătim bilet? Să vedem animale moarte?”Cele două fete spun că sunt revoltate de atitudinea angajaților de la zoo și de felul în care erau îngrijite animalele.Nicoleta Popa: “Am observat că animalele nu aveau apă. Am solicitat un angajat să vină și să observe situația. Din păcate, nu a venit nimeni.”Mureșan Ada Maria: “Am vrut doar să sesizez asupra domnului că animalul este mort și trebuie luat de acolo. După ce am spus o avut o atitudine foarte agresivă și a ieșit din cușcubeta lui.”De cealaltă parte, administratorul grădinii zoologice neagă toate acuzațiile. Acesta spune că unele animale mor, pur și simplu, din cauze naturale.Wilhelm Dietrich, administrator grădină zoo: “Acel hamster care ziceau domnișoarele era un porcușor de guineea, un puiuț, care sigur n-o murit din cauza lipsei de apă, că era puiuț si bea lapte. Animalele mor și ele ca și oamenii. Băiatul care se ocupă de sector le-a dat de mancare, le-a dat apă.”Poliția a deschis o anchetă, iar angajații Direcției Sanitar-Veterinare fac mai multe controale pentru a vedea dacă există într-adevăr nereguli în îngrijirea animalelor din gradina zoologică.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.