October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Şase pacienţi cu coronavirus în stare gravă, transportaţi de la Bucureşti la Târgu Mureş

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roŞase pacienţi cu coronavirus în stare gravă sunt transportaţi, marţi seară, de la Bucureşti la Târgu Mureş cu o aeronavă militară.

”O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează, marţi, o misiune de transport umanitar, pe ruta Bucureşti-Târgu Mureş, a şase pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, aflaţi în stare gravă”, a transmis, marţi seară, ministerul Apărării.
Echipa medicală care va monitoriza pacienţii pe timpul zborului este formată din specialişti din cadrul SMURD şi o echipă medicală a Bazei 90 Transport Aerian, iar transportul pacienţilor de la unităţile spitaliceşti către aeroport s-a realizat cu ambulanţe ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Aeronava militară a decolat de la Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 21.00.
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, la prânz, că nici în judeţe şi nici în Bucureşti nu mai sunt paturi ATI libere pentru pacienţii bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.  Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.