October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

”România, știi bine” cu Cosmin Savu. Imagini nedifuzate la TV din ”Războiul gunoaielor”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roEmisiunea integrală ”România, te iubesc!”, difuzată în 3 octombrie, poate fi vizionată aici.Cosmin povestește LIVE despre încercările și metodele de intimidare pe care cei direct interesați de afacerile cu gunoi le folosesc.
Avem imagini nedifuzate la TV!Cosmin va vorbi și despre viitorul depozitelor de deșeuri, în țara în care gunoiul e al nimănui, deși toți plătim pentru el. Bucureștiul este în pragul unei crize majore a deșeurilor! Peste un milion de tone de gunoi sunt produse, anual, în Capitală, iar dacă luăm în considerare și resturile adunate din localitățile limitrofe, din Ilfov, se adună cantități impresionante care duc la o reală problemă care se agravează în fiecare zi.Atunci când vorbim despre gunoaie, vorbim despre corupție. Cei care controlează gunoaiele, controlează și politicienii! 
Pro TV Cosmin Savu a mers pe firul afacerilor din București, iar conexiunile l-au dus până în Italia. Echipa PRO TV a filmat în Roma, Sicilia și Napoli, unde au obținut imagini și interviuri în exclusivitate despre implicarea mafiei italiene în afacerile cu gunoi.”E o problemă care ne privește pe toți. Nu doar în București și Ilfov, unde se produce 20% din gunoiul țării, ci în întreaga țară sunt probleme. Iar afacerile cu gunoi sunt făcute, de multe ori, de personaje sulfuroase, unele certate cu legea sau cu conexiuni în mafia italiană. Nu ne vom lăsa intimidați și vom continua seria dezvăluirilor la România, te iubesc! și vom încerca să punem presiune pe autorități pentru a rezolva situațiile critice”, spune Cosmin.Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com. 

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.roCitește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.