October 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

(P) Cea mai avantajoasă asigurare CASCO din România: de la 400 lei la Pint.ro?

5 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roExistă atâtea mituri urbane cu privire la prețul unei asigurări CASCO.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Ori că e prea scumpă pentru daunele pe care le acoperă, ori că nu merită să plătiți foarte mulți bani pentru o asigurare facultativă ori multe alte lucruri care sunt și nu sunt adevărate.Deși un CASCO este facultativ, nu aveți idee cât de multe beneficii puteți obține de pe urma unei astfel de asigurări auto. Pe lângă faptul că aveți garanția că mașina dumneavoastră este sigură în orice moment al zilei și al nopții, cu ajutorul unui calculator CASCO puteți obține chiar și cele mai avantajoase oferte de asigurare. Sunteți curios să aflați de unde puteți încheia cea mai avantajoasă asigurare CASCO din România? Este adevărat că în cazul în care nu încheiați un CASCO, nu riscați amenzi, însă este în interes personal să încheiați o astfel de poliță de asigurare, fiindcă spre deosebire de o asigurare RCA, un CASCO vă oferă garanția despăgubirii propriilor daune.Gândiți-vă la CASCO ca la o nevoie, nu ca la un moft. Viitorul este imprevizibil și nu știți niciodată când o astfel de garanție vă va fi utilă. Rămâneți alături de noi și vă vom prezenta în detaliu pașii pe care îi aveți de urmat pentru a putea încheia și dumneavoastră, chiar azi, cea mai avantajoasă asigurare CASCO de pe piață!Calculator CASCO – cum puteți afla cât costă o asigurare facultativă?
 
Un instrument foarte la îndemână astăzi este chiar cel prin care puteți afla cât v-ar putea costa o asigurare facultativă pentru autoturismul dumneavoastră. Un calculator CASCO vă poate oferi această informație numaidecât.Tot ce trebuie dumneavoastră să faceți este să introduceți doar câteva date preliminarii despre autoturismul pe care vreți să îl asigurați, cât și despre dumneavoastră (dacă dumneavoastră sunteți proprietarul autoturismului asigurat).Intrați simplu și rapid pe Pint.ro și căutați instrumentul calculator CASCO. Imediat ce l-ați descoperit și ați dat click pe buton, veți fi trimis către un formular care se va deschide în momentul în care introduceți seria de șasiu a autoturismului pe care doriți să îl asigurați. A se vedea în imaginile de mai jos: pint.ro pint.roDupă ce ați introdus seria de șasiu vi se va deschide un formular în care dumneavoastră veți fi nevoit să completați următoarele câmpuri libere:Date despre autovehicul
pint.roDate despre proprietar
pint.roAveți nevoie de calculator CASCO pentru a încheia o asigurare facultativă?
 
În realitate, nu aveți nevoie de un calculator CASCO pentru a putea încheia o asigurare facultativă. Puteți merge fizic la firma de asigurări dorită și încheia direct acolo asigurarea CASCO. Partea mai puțin avantajoasă în cazul nefolosirii unui calculator CASCO este că veți pierde mai mult timp la încheierea unui CASCO și, cel mai probabil, veți ajunge să plătiți un preț mult mai mare pe asigurarea dumneavoastră.Dacă alegeți să discutați cu un broker de asigurări, așa cum este Pint.ro și să folosiți un calculator CASCO, veți avea mai multe șanse să încheiați un CASCO ieftin și avantajos pentru bugetul dumneavoastră.Un broker de asigurări lucrează cu mai multe firme de asigurări, astfel că nu pune la dispoziție o ofertă standard, așa cum este cazul tuturor firmelor de asigurări care își împing propria ofertă. Prin urmare, dacă folosiți un calculator CASCO aveți mai multe șanse să încheiați un CASCO ieftin și avantajos pentru buzunarul dumneavoastră.Pe de altă parte, dacă folosiți un calculator CASCO scutiți și drumurile pe care le-ați face altfel la diferite firme de asigurări pentru a vă face o idee despre suma medie de plată a pieței. Cu acest instrument de calcul, puteți să faceți o trecere în revistă a tuturor ofertelor cu ajutorul unui calculator CASCO chiar din confortul propriei dumneavoastră locuințe.Mai mult decât atât, puteți să încheiați un CASCO simplu și rapid, de oriunde vă aflați și la orice oră ați dori, fără să va mai faceți griji de un anumit program prestabilit. Procesul este unul foarte simplu: introduceți datele personale (despre autovehicul și proprietar) în câmpurile libere ale unui calculator CASCO, iar de acolo ofertele vă vor fi afișate în câteva secunde.Cea mai avantajoasă asigurare CASCO din România – de la 400 lei la Pint.ro!
 
Sunteți curios cum funcționează un calculator CASCO? Urmează să vă prezentăm cea mai avantajoasă asigurare CASCO, descoperită pe Pint.ro cu ajutorul acestui instrument de calcul. În doar câteva secunde de la completarea datelor anterior menționate, acest calculator CASCO caută, găsește și filtrează toate ofertele de asigurare de pe piață și vă afișează cele mai avantajoase variante pentru dumneavoastră.Spre exemplu, dacă doriți să știți care este cea mai avantajoasă asigurare CASCO din România, urmăriți acest articol în continuare. Cu ajutorul instrumentului de calcul pus la dispoziție de Pint.ro am descoperit că cea mai ieftină asigurare CASCO pornește de la 400 lei!Pentru a putea beneficia și dumneavoastră de prețuri avantajoase puteți încheia asigurarea facultativă cu ajutorul unui calculator CASCO ca persoană juridică, fiindcă în acest fel veți putea beneficia de prețuri mai avantajoase decât ca persoană fizică. Haideți să luăm un exemplu concret pentru a înțelege mai bine cum funcționează un calculator CASCO.Conform acestui calculator CASCO pus la dispoziție pe Pint.ro, dacă ați avea sub 31 de ani și ați conduce o Skoda Octavia din 2015 pe benzină, ați putea plăti doar 433,24 lei pentru 6 luni de asigurare CASCO și 866.48 lei pentru un an de asigurare CASCO.Pentru o sumă asigurată de 49.000 lei, ați putea beneficia de următoarele daune acoperite:• Daune din accidentele survenite cu alte vehicule • Căderi de corpuri (copaci, pietre, țurțuri) • Daune produse de intensificările fenomenelor meteorologice • Furt total al vehiculului asigurat • Franșiză de 100 euro (dacă reparația nu se face în service partener)Chiar dacă este o asigurare facultativă, în multe situații o asigurare CASCO se dovedește a fi indispensabilă. De ce să riscați daune pe care nu le puteți controla? De ce să nu vă știți autoturismul în permanență protejat? Apelați cu încredere la un calculator CASCO și beneficiați de siguranță permanentă la volan!Verificați-vă chiar astăzi datele și descoperiți care sunt sumele unei asigurări CASCO cu ajutorul instrumentului de calcul – calculator CASCO – pus la dispoziție de Pint.ro! Veți vedea că sumele nu sunt atât de mari precum ați mai auzit, iar dacă încheiați asigurarea pe un termen de 12 luni, prețul devine chiar și mai avantajos decât pe o perioadă mai scurtă.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.