October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 5 octombrie 2021. Premieră la Academia Navală Mircea cel Batrân din Constanța

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Greta Gavrilă.Publicat: 05.10.2021, 20:51.
Actualizat: 05.10.2021, 20:56

Observator de bine, 5 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, știrile zilei de 5 octombrie 2021

1) Trei cercetători din Statele Unite, Germania şi Italia au primit premiul Nobel pentru Fizică. Laureaţii de anul acesta au fost recompensaţi pentru inovaţiile din domeniul ştiinţelor climatice.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Rusia a trimis pe Staţia Spaţială Internaţională prima echipă de filmare. Echipajul format din 12 membri va realiza o producţie despre un medic care salvează un astronaut.
3) Premieră la Academia Navală Mircea cel Batrân din Constanța. 60 de studenți străini s-au înscris pentru a descoperi tainele navigației alături de colegi români.
4) Decesele din cauza coronavirusului în lume sunt la cel mai scăzut nivel de 11 luni. Bilanţul global al pandemiei arată şi că vaccinarea a stopat curba contaminărilor cu varianta Delta cu o treime în doar două luni.

5) Ultimul film din seria James Bond a generat încasări record în weekend-ul de debut, de 119 milioane de dolari. Protagonistul Daniel Crag şi-a luat rămas bun de la rolul pe care l-a jucat de 5 ori în ultimii 16 ani.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.