October 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie și-a înjunghiat copilul și apoi l-a pus pe banda de produse de la un supermarket. Ce a urmat

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roO femeie de 44 de ani a fost arestată după ce și-a înjunghiat copilul și apoi a pus trupul acestuia pe banda de produse de la un supermarket, din Italia, în timp ce striga după ajutor.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Copilul, identificat ca Alex Juhasz, avea nouă răni produse prin înjunghiere în diverse zone de pe corp, cele mai multe fiind în zona pieptului și a gâtului, conform Daily Star.Copilul a fost declarat mort, iar Katalin Erzsebet Bradacs, în vârstă de 44 de ani, din Ungaria, a fost arestată, poliția găsind în geanta sa un cuțit. 
Tricoul plin de sânge al copilului și puloverul femeii, tot cu sânge, au fost găsite mai târziu într-o clădire dezafectată, aflată în apropierea supermarketului.Conform imaginilor de pe camerele de supraveghere nu mai era nimeni în zonă în afară de femeie și de copilul său, dar crima propriu zisă nu a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Anchetatorii cred ca este vorba despre o posibilă răzbunare pe tatăl copilului de care femeia, fostă actriță porno, se despărțise de curând și cu care se lupta asupra custodiei.Tatăl, care trăiește în prezent în Ungaria, a alertat autoritățile după ce a primit prin WhatsApp o fotografie cu fiul său aflat pe moarte. Se pare că femeia a trimis imaginea înainte de a fugi cu fiul său în supermarket pentru a cere ajutor.
Femeia neagă că și-ar fi ucis fiul.Norbert Juhasz, tatăl copilului decedat, a spus că femeia a fugit în Italia, împreună cu copilul, luna trecută, după ce o instanță din Ungaria i-a acordat custodia tânărului.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.