October 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Moțiunea de cenzură | Guvernul Cîțu luptă pentru supraviețuire

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roParlamentarii PSD au adus la Palatul Parlamentului o statuetă cu Superman căzut în cap, făcând aluzie la recentele postări ale premierului Florin Cîțu în care se compara în glumă cu personajul de film. Statueta este pusă la intrarea în sala unde se va citi moțiunea.

Statuia lui Superman a fost adusă de parlamentarii PSD

PNL are în Parlament 134 de senatori și deputați, dar 30 dintre aceștia sunt susținători ai fostului președinte PNL Ludovic Orban, dar aceștia nu vor vota moțiunea de cenzură. Ludovic Orban a spus însă că nu va susține un nou guvern tot cu Florin Cîțu în frunte.
În ce-l privește pe Florin Cîțu, acesta a precizat că „toate scenariile sunt pe masă” în cazul în care moțiunea trece la vot. Cîțu părea luni mai puțin sigur pe el în ce privește soarta guvernului, dar cu toate acestea a declarat că este exclusă orice negociere cu USR și a acuzat din nou coaliția care vrea să dea jos guvernul.
„Mă voi uita către această nouă coaliţie, condusă de PSD înţeleg, PSD-USR-AUR dacă au un plan, eu sper că nu doar vor să dea jos Guvernul şi după aceea să se uite cum ţara rămâne în haos. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate şi ne vom face şi noi planul în funcţie de aceasta”,.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

PSD a anunțat că mizează pe votul a 156 de parlamentari având un singur absent motivat, un deputat care este infectat cu COVID, și că va vota cu bilele la vedere. Social-democrații au anunțat că nu vor face o propunere de premier după înlăturarea guvernului Cîțu.
USR a decis în ședința Biroului Politic că va vota moțiunea de cenzură pentru căderea guvernului Cîțu, deși textul moțiunii este critic la adresa lui. USR a anunțat că toți parlamentarii vor fi prezenți în sală și că vor vota cu bilele la vedere.
AUR a anunțat că va vota în bloc moțiunea de cenzură a PSD după ce propria lor moțiune, semnată alături de USR, nu a fost supusă la vot. AUR a depus plângere penală împotriva PNL, pe care îl acuză că a încercat să-i cumpere parlamentari pentru a absenta de la vot.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.