October 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Căruță făcută bucăți într-un accident cumplit la Ferești, în Vaslui. Calul și stăpânul lui au murit pe loc, au fost aruncaț zeci de metri după impact

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Viteza excesivă face noi victime! Un teribil accident rutier a avut loc seara trecută, într-o localitate din judeţul Vaslui. O căruţă a fost spulberată de un autoturism, iar atât căruţaşul cât şi calul au murit pe loc. Impactul a fost atât de violent încât atelajul a fost proiectat la zeci de metri distanţă.  Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

Vezi și

Cumplitul accident a avut loc pe raza localităţii Fereşti, din judeţul Vaslui! Martorii susţin că şoferul avea viteză cu mult peste limita legală şi nu era prima oară când trecea prin acea zonă ca vântul.
L-a luat din plin! Avea 150 la oră! 150 la oră! Aşa mergea! Păi aşa se merge? Sunt şi case aici. E şi copil la casa asta. Doi, trei.

Bărbatul ar fi ieşit de pe un drum secundar, iar din cauza vitezei excesive, şoferul autoturismului nu l-a mai putut evita. În urma impactului violent, atelajul a fost făcut bucăţi, iar calul şi căruţaşul au fost aruncaţi la zeci de metri distanţă.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“Echipajele de prim ajutor au început manevrele de resuscitare pentru conducătorul atelajului hipo. Din păcate, pentru victima în vârstă de 56 de ani nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.
Căruțașul avea 56 de ani, lucra în Italia şi urma să plece din ţară la sfârşit de săptămână
Localnicii spun că se tem să mai treacă strada din pricina şoferilor grăbiţi, care circulă cu viteză mare în localitate: “Am zis, Costel, mergi încet! El, da, da. A mers încet până aici, aici l-au văzut băieţii cum a luat calul de cap şi băiatul ăsta cu maşina a intrat în el”.

Victima avea 56 de ani, lucra în Italia şi urma să plece din ţară la sfârşit de săptămână.
Un băiat foarte bun! Nemaipomenit! Nu consuma alcool. La băieţi, la vecin, ajuta pe oricine. Am vorbit cu el când a coborât la vale. Ce să mai spun? Atât. Îmi pare rău pentru el că era prea tânăr!
Poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.