October 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Aventură de neuitat pentru doi tineri părinți. Cine i-a ajutat să ajungă la spital

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roAventură imposibil de uitat pentru o gravidă din Galați, căreia îi venise sorocul să nască. Disperat să găsească un taxi, luni noapte, în jurul orei 3 și jumătate, soțul tinerei le-a făcut semn cu mâna agenților dintr-o autospecială de poliție.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Când au înțeles care era urgența, aceștia i-au preluat pe viitorii părinți și i-au dus în mare viteză la maternitate.Alina și George sunt studenți la Automatică, în Galați, și așteaptă primul lor copil. Luni noapte, pe la 3, ea a simțit că s-a declanșat nașterea și l-a anunțat imediat pe soțul ei că trebuie să ajungă repede la spital.
Curpins de panică, tânărul de 22 de ani a dat telefoane, fără succes, apoi a ieșit în stradă.George Popa, tată: “Nu era niciun taxi. Am fost în micro 38, 40 stația. Sau mă îndreptam spre 38 și numai bine, văd o mașină. Speram eu să fie un taxi. Dar avea girofarurile sus și era poliția. Hai, urcă, că te ducem noi. În cel mai scurt timp am fost la spital, cu sirene puse, cu tot ce a trebuit.”
Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați: “Colegii noștri aflați în patrulare au observat un bărbat care părea agitat și, discutând cu acesta, au aflat că este în căutarea unui taxi, întrucât soția sa, care se afla acasă, urma să nască.”Badin, IJJ Galați: “Este un gest de normalitate ceea ce au făcut colegul jandarm și colegii polițiști.”
Alina, în vârstă de 26 de ani, este și acum la Maternitatea Spitalului de Urgență, unde, din câte se pare, are un travaliu prelungit.Violeta Sapira, Spitalul de Urgență Galați: “În momentul de față, pacienta este stabilă hemodinamic și respirator, fiind sub supraveghere medicală în blocul de nașteri. Este în travaliu în continuare.”Cei doi tineri părinți știu că vor avea o fetiță pe care vor să o boteze Evelyn Anisia.
Peripețiile lor de noaptea trecută au devenit publice după ce tatăl le-a mulțumit pe o rețea socială polițiștilor și jandarmilor care le-au sărit în ajutor.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.