October 25, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

ANIMAŢIE GRAFICĂ. Accident spectaculos şi o sperietură zdravănă. Şoferul care a tras peste el o grindă de 30 de tone şi nu a avut nicio zgârietură: avea o şansă la un milion să scape teafăr

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Cristina Oprea.Publicat: 05.10.2021, 19:42.
Actualizat: 05.10.2021, 19:48

A tras o pasarelă de 30 de tone peste utilajul în care se afla, dar a apucat să povestească întâmplarea. Un şofer de basculantă care muncea pe şantierul drumului expres Craiova-Piteşti a agăţat cu bena ridicată o grindă uriaşă. Bucata de beton a căzut peste cabină şi a strivit-o. Ca prin minune, şoferul a reuşit să iasă pe picioarele lui.

Vezi și

Aşa arată cabina bascultantei în care se afla muncitorul. Şi aşa arată isprava sa. Omul a mers 150 de metri cu bena ridicată şi a doborât o grindă de 30 de tone, peste cabină. Avea o şansă la un milion să scape. Colegilor nu le-a venit să creadă când au văzut că este teafăr. Ca prin urechile acului a scăpat muncitorul după ce mastodontul de câteva tone a căzut chiar pe cabina utilajului. S-a ales doar cu câteva zgârieturi, dar şi cu o speritură pe care o s-o ţină minte toată viaţa. Colegii au fost şocaţi: “Da, a ieşit pe picioarele lui”.
ITM spune că şoferul e vinovat pentru producerea accidentului

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Şoferul norocos are 27 de ani şi lucrează de un an pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești. După ce a dat declaraţie la poliţie, a mers acasă să-şi revină din şoc. Inspectorii ITM au analizat ce s-a întâmplat şi spun că vinovat era chiar tânărul care a mers cu bena ridicată, contrar normelor de securitate. “După felul în care arată cabina care este zdrobită în totalitate şi nu există un spaţiu liber care să permită doar poziţia conducătorului auto în picioare, probabil gest reflex, acesta s-a ridicat pentru că, în acel spaţiu, doar conducătorul auto în poziţia în picioare putea să mai aibă loc”, a declarat Nicolae Păducel, inspector ITM Dolj.

Un utilaj va fi adus special din străinătate ca să ridice colosul de beton. Potrivit Companiei Naţionale de Drumuri, lucrările nu sunt afectate de acest incident, iar munca în şantier continuă. În acest moment, gradul de execuţie la primul tronson al drumului expres Craiova-Piteşti este de aproximativ 40%.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.