October 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

A murit un participant la Maratonul Nisipurilor. Ce se întâmplă cu ultramaratonul

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.romarathondessables.com

Organizatorii Maratonului Nisipurilor, ultramaraton de şase zile (250 km) care are loc în fiecare an în Maroc, au anunţat că luni după-amiază unul dintre concurenţi a decedat.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Bărbatul respectiv, un francez de aproape 50 de ani, a suferit un stop cardiac pe dunele din Merzouga.Pe site-ul competiţiei se menţionează că înainte de competiţie francezul îndeplinise toate cerinţele din punct de vedere medical pentru a putea participa. În plus, el a parcurs prima etapă fără probleme, conform News.ro.
După ce i s-a făcut rău, francezului i s-au acordat primele îngrijiri de către alţi doi concurenţi, medici, care au şi cerut ajutor. Directorul medical al competiţiei a sosit cu un elicopter la locul în care se afla francezul şi a continuat el manevrele de resuscitare. După 45 de minute de eforturi, echipa medicală a constatat decesul concurentului.Competiţia va continua, “din respect pentru toate persoanele implicate în această aventură”, au precizat organizatorii, menţionând că un moment de reculegere se va ţine înainte de startul etapei a treia.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.