October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

VIDEO. Cîțu a plecat nervos dintr-o conferință de presă, după doar 3 minute cu presa

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roPremierul Florin Cîțu s-a supărat, marți, pe jurnaliștii care l-au asaltat cu întrebări despre soarta Guvernului pe care îl conduce și a plecat nervos din conferința de presă care a durat doar 3 minute.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Întrebările presei au vizat strategia pe care o are președintele PNL pentru a preveni căderea Guvernului pe care îl conduce, în condițiile în care moțiunea depusă de PSD va ajunge în Parlament pentru a fi votată peste câteva zile.După cum se știe, în prezent, Cîțu mai are nevoie de 70 de voturi în Parlament pentru a rezista la votul unei moțiuni de cenzură. În caz contrar, el poate fi revocat din funcție.
Reporter: Prima moțiune care va ajunge în Parlament va fi votată de USR-PLUS…Premierul Florin Cîțu: ”Și eu vă repet decizia noastră. Vă spun ce facem noi. Noi, Partidul Național Liberal, rămânem deschiși … ” Reporter: Dacă cu USR nu negociați, cu cei de la AUR și PSD….??Premierul Florin Cîțu: ”Mulțumesc mult de tot, altfel nu putem să discutăm”.
După această ”mini” conferință de presă, care a durat doar 3 minute, premierul a fost urmărit de jurnaliști, care au continuat să pună întrebări despre criza politică majoră în care se află România, într-un moment în care valul 4 al pandemiei de Covid-19 a lovit foarte rău. Însă Florin Cîțu a refuzat să mai răspundă.„Facem precizarea că premierul Florin Cîțu a întrerupt declarația de presă desfășurată la Palatul Parlamentului, considerând că afirmațiile sale nu mai sunt de interes pentru jurnaliști. Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora, arătând ca de fiecare dată deschidere față de reprezentanții mass-media”, a precizat ulterior, biroul de presă al premierului.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.