October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Tatăl care nu îşi va mai strânge în braţe ”cel mai bun prieten”. Fiul de un an a fost găsit mort într-un lac, aproape de casa bunicii, în UK: ”Era un băieţel strălucitor”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roACASĂ
  »  
Mapamond
  »  
Tatăl care nu îşi va mai strânge în braţe ”cel mai bun prieten”. Fiul de un an a fost găsit mort într-un lac, aproape de casa bunicii, în UK: ”Era un băieţel strălucitor”

Foto

Un tată devastat de durere i-a adus un omagiu fiului său de un an, după ce micuţul a fost găsit mort într-un lac, numindu-l ”cel mai bun prieten”.

Fiul de un an a fost găsit mort într-un lac, aproape de casa bunicii Facebook via Ashley Sanders

Ashley Sanders, în vârstă de 36 de ani, a povestit despre durerea de după moartea prematură a fiului său Finley Howell Sanders. Omul plânge acum pierderea băiețelului, pe care îl descrie ca o ”persoană foarte specială pentru el”, conform The Sun.
Copilaşul a fost găsit fără viaţă într-un lac adânc, pe terenul unde se afla casa bunicii sale, în vestul Țării Galilor. Fiul de 18 luni dispăruse pe 26 mai anul acesta. Mama sa, Alexandria Lewis, în vârstă de 32 de ani, a dat alarma în jurul orei 22, când nu l-a putut găsi. Serviciile de urgență s-au repezit la proprietate și au căutat frenetic. Au ajuns să-l găsească 45 de minute mai târziu. Băiețelul a murit la spital în primele ore ale dimineții următoare.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Tatăl este disperat să afle cum a ajuns cel mic să cadă în lac

Tatăl și-a descris regretatul fiu drept ”cel mai bun și mai frumos băiat din lume”. “Avea doar 18 luni, dar avea deja o inteligență incredibilă”, a declarat Ashley pentru The Sun Online. “Finley a fost cel mai bun prieten al meu. Orice făceam, voia să mi se alăture și să mă ajute. Dacă reparam mașina, el ar fi fost acolo lângă mine dându-mi chei. Dacă schimbam bateriile pentru jucăriile lui, el mi-ar fi dat la mână șurubelnițele sau ar fi încercat să facă singur. Era un băieţel strălucitor.”
Ashley a cerut acum poliției să investigheze ”temeinic” moartea copilului. “Acesta este singurul pic de dreptate pe care îl pot primi pentru Finley”, a spus tatăl tulburat. Tatăl a explicat că era plecat cu munca în ziua în care Finley s-a înecat la casa bunicii sale. Ashley este acum disperat să afle cum a ajuns băieţelul lui în apă. Bărbatul mai are alți doi fii dintr-o relație anterioară. O anchetă cu privire la moartea lui Finley a fost deschisă săptămâna trecută la Primăria Llanelli, Carmarthenshire.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.