October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Prima reacție a lui Darren Cahill după ce Simona Halep a anunțat încheierea colaborării dintre cei doi

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roAntrenorul Darren Cahill a răspus mesajului prin care Simona Halep a anunţat, miercuri, încetarea colaborării.

“Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!”, a fost mesajul de răspuns al australianului. After six wonderful years working together, @darren_cahill and I have decided that it’s time to end our working relationship.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Thank you D for everything, for making me a better tennis player and a better person. ???????????? pic.twitter.com/VOEt4i81Bf— Simona Halep (@Simona_Halep) September 22, 2021   Darren Cahill a răspuns astfel la mesajul postat miercuri de Simona Halep prin care anunța întreruperea colaborării dintre cei doi.”După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”, a scris ea, pe reţelele de socializare.
Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători, potrivit News.ro.Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020. În 2018, australianul a renunţat la a mai lucra cu jucătoarea română, pentru a fi mai aproape de familie. El a rămas însă apropiat de Simona.Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA. Deşi nu era oficial antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci şi care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.”Bineînţeles, Darren face parte din asta. Vorbesc tot timpul cu el. A venit din nou să mă vadă jucând astăzi. Inima lui este cu noi. M-a făcut un pic mai puternică astăzi, sincer, să pot crede că am şansa de a câştiga”, a spus Halep după ce a câştigat titlul la grand slam-ul londonez.

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.