October 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Știrile zilei, 27 august 2021. Reprezentant AUR, prins cu droguri în Parlamentul României

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

Știrile zilei, 27 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Știrile zilei, 27 august 2021

1) Bilanţul atacului terorist de pe aeroportul din Kabul a ajuns la peste 100 de morţi, dintre care 13 sunt soldaţi americani. Preşedintele Statelor Unite a jurat răzbunare şi a promis că îi va vâna pe cei responsabili.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Timp de trei zile, evadatul din Urziceni a reuşit să scape de forţele de ordine şi să rămână în libertate. Tânărul de 18 ani a fost fugărit de poliţişti şi mascaţi printr-o comună din Dâmboviţa, însă nimeni nu a putut pune mâna pe el.
3) Un reprezentant al partidului AUR a fost prins încercând să intre cu droguri în Parlament. Liderul formaţiunii a glumit pe seama incidentului, menţionând că probabil nu îl va propune vreodată premier.
4) Cinci cazuri noi de infectare cu varianta Delta au fost confirmate în judeţul Constanţa. Pacienţii au între 20 şi 71 de ani, iar toţi sunt vaccinaţi cu schema completă.

5) Scandal uriaş la CFR Cluj după ce clubul a ratat calificarea în grupele Europa League. Mai mulţi angajaţi s-au luat la bătaie între ei la finalul meciului, iar antrenorul Marius Şumudică a fost demis.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.