September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Știrile zilei, 4 august 2021. Ministerul Sănătăţii primeşte fonduri la rectificarea bugetară; Vaccinare obligatorie pentru îngrijitoare, în Italia

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Rosse Stan.Publicat: 04.08.2021, 23:31.
Actualizat: 04.08.2021, 23:31

Știrile zilei, 4 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Știrile zilei, 4 august 2021. Ministerul Sănătăţii primeşte fonduri la rectificarea bugetară; Vaccinare obligatorie pentru îngrijitoare, în Italia

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 4 august 2021

1) Două tone de chiftele şi un milion de îngheţate au fost retrase din magazinele din România. Acestea conţineau oxid de etilenă, o substanţă periculoasă folosită ca pesticid.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Îngrijitoarele şi menajerele românce din Italia şi-ar putea pierde locul de muncă, dacă nu se vaccinează. Autorităţile din Italia iau în calcul impunerea vaccinării obligatorii pentru persoanele care au grijă de bătrâni.
3) Cel puţin trei persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite, după un grav accident feroviar în Cehia. Trenurile s-au lovit frontal, după ce unul dintre ele ar fi ignorat un semnal de oprire.
4) Un miliardar grec, care a ucis un motociclist în Bulgaria, a fost prins în România. Bărbatul şi-a aruncat victima în tufiş, a fugit de la locul accidentului şi şi-a dus maşina la un service de lângă Bucureşti pentru reparaţii.

5) Rectificarea bugetară pe care o pregăteşte Guvernul va fi una pozitivă, potrivit draftului întocmit de Ministerul de Finanţe. Cele mai multe fonduri le va primi Ministerul Sănătăţii.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.