September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 4 august 2021. Familia de urși panda roșii din România s-a mărit

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Greta Gavrilă.Publicat: 04.08.2021, 22:33.
Actualizat: 04.08.2021, 22:37

Observator de bine, 4 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, știrile zilei de 4 august 2021

1) Peggy şi Benji, singurii urşi panda roşii din România, au devenit părinţi. Puii au trecut cu bine peste perioada critică, iar braşovenii sunt invitaţi acum să le aleagă câte un nume.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Dacia Sandero este din nou cel mai vândut autoturism al lunii iulie în Spania. Modelul românesc a mai ocupat primul loc în acest clasament la finalul anului 2020.
3) Alexandru Novac s-a calificat în finala de aruncare a suliţei de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Atletul român a reuşit cea mai bună peformanţă personală a sezonului şi se va lupta cu şanse mari pentru o medalie.
4) Barack Obama împlineste astăzi 60 de ani şi ii va sărbători cu fast şi aglomeraţie, in weekend. Fostul preşedinte american a invitat la petrecerea de pe o insulă din Massachusetts 700 de persoane, printre care Oprah şi George Clooney.

5) Noile păpuşi Barbie au fost dezvăluite în Statele Unite şi sunt prezentate în ipostaza de savante. Vedeta colecţiei este Sarah Gilbert, cercetătoarea care a contribuit la crearea vaccinului AstraZeneca.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.