September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Descoperire uluitoare făcută de un cuplu: Au găsit în jur de 450.000 de albine în zidurile casei cumpărate recent, în SUA

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roFoto

Un cuplu care a cumpărat recent o fermă din Pennsylvania a avut parte de şocul vieţii. Cei doi au trebuit să plătească 12.000 de dolari pentru ca în jur de 450.000 de albine să fie scoase din interiorul zidurilor.

Au găsit în jur de 450.000 de albine în zidurile casei cumpărate recent GoFundMe

Un cuplu îngrozit a trebuit să plătească 12.000 de dolari pentru ca aproximativ 450.000 de albine să fie scoase din interiorul zidurilor unei noi case pe care o cumpăraseră. Sara Weaver a spus că ea și soțul ei au achiziţionat ferma din 1872 rapid și fără să îi facă o inspecție în prealabil, deoarece căutaseră o casă în zonă și doreau să se mute înainte ca aceasta să fie distrusă.
Cuplul s-a simțit inițial extrem de norocos. ”În descrierea vânzătorului se nota ”albine în zid” și asta a fost..pentru că unu, nu le-am văzut și doi, am fost atât de distraşi că era în intervalul nostru de prețuri, încât nu am pus cu adevărat nicio întrebare despre acele albine. Nu credeam că va fi o problemă atât de mare​”, a declarat femeia pentru CNN.

A fost necesară intervenţia unui profesionist

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cei doi l-au angajat pe Allan Lattanzi, un apicultor profesionist, pentru a-i ajuta să scape în siguranță de infestarea cu albine. Lattanzi a spus că a fost la respectiva casă cu aproximativ patru ani în urmă, dar proprietarul anterior a decis că nu își poate permite costul îndepărtării lor și a decis să lase insectele în pereți, conform Daily Star.
Apicultorul susține că a scos aproximativ 450.000 de albine din ziduri, făcând parte din trei colonii întregi. El a estimat că albinele trăiesc în ziduri de aproximativ 35 de ani. Weavers a creat o pagină GoFundMe pentru a-i ajuta cu costurile.
Scriind pe pagină, Sara a spus: ”În timp ne-am simțit puțin înșelați că anteriorul proprietar nu ne-a dat mai multe informații despre colonii (era foarte conștient că erau acolo, cât de mari erau și de cât timp erau acolo). Cumpărarea casei în toiul iernii nu a fost de partea noastră, deoarece nu am văzut activitatea intensă care se întâmplă acum. Întrucât povara cade acum pe umerii noștri de a îndepărta aceste mici creaturi, am cerut ajutor financiar. Când am aflat cât de costisitoare este îndepărtarea, am fost șocaţi.”

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.