September 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

USR-PLUS, acuzat de un demisionar că „e un partid bolșevic” care nu le dă voie membrilor să-și exprime public „nemulțumirile față de acțiunile” politice

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Useristul Horațiu Hatos și-a dat demisia pe 1 august din USR-PLUS, filiala Cluj, acuzând formațiunea de „bolșevism” și cenzură pe motiv că n-a fost lăsat să-și exprime public „nemulțumirile față de acțiunile” partidului, informează PS News. 

„Partidul politic care nu-ți dă voie să-ți exprimi chiar și public nemulțumirile față de acțiunile sale, e un partid bolșevic în care nu-mi am locul. Așadar, ieri, 01.08.2021, am demisionat din USR Plus Cluj.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Menționez faptul că decizia de a demisiona am luat-o în data de 05.07.2021, imediat după alegerile forului de conducere al filialei județene când am fost radiat de pe grupul județean de membri”, a scris Horațiu Hatos, luni, pe Facebook, citat de Turda News. Postarea nu mai este vizibilă la ora publicării acestui articol, ceea ce nu înseamnă că nu a existat, ci că, probabil, are vizibilitatea restrânsă la cercul de prieteni sau a fost ștearsă între timp. Însă ea a fost citată de publicațiile locale și naționale.

Hatos are deja un proces pe rol cu foștii colegi din organizația USR-PLUS Câmpia Turzii, pe care i-a acuzat că l-au dat afară din partid ilegal, motiv pentru care i-au creat un prejudiciu de imagine.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.