September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Trupa Rockabella a lansat un nou videoclip, ”Corp străin”, un cântec-poveste de dragoste

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roTrupa Rockabella a lansat un nou single și videoclip, pentru piesa ”Corp străin”, care este ”un cântec-poveste de dragoste”, după cum spun chiar membrii trupei.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

  ”Corp Străin e un cântec-poveste de dragoste. Vorbește despre cum e să găsești pe cineva ale cărui asimetrii se potrivesc atât de bine cu ale tale, încât pare că ați fost desprinși din aceeași bucată, în urmă cu mii și mii de ani. Vorbește despre viață ca un naufragiu din care te poate salva doar un singur om, la fel de frânt ca și tine” – spun cei de la Rockabella.În videoclipul acestei piese, Teodora, care este vocea trupei, modelează o statuie din lut, ca o parabolă a ”Corpului Străin”.
”Pentru videoclip nu aveam în minte decât ideea de a urmări mâinile care modelează un corp. Voiam să surprindem acel abandon în căutare, în procesul de a găsi o formă cunoscută într-un material inform. De a găsi sufletul în lut, de fapt. De a găsi sufletul cunoscut în corpul străin.Povestea deformării și vindecării a venit singură. Formele cele mai frumoase, cele care spun o poveste, au fost, mai întâi deformate, distruse și apoi reconstruite din naufragiu. Cu ajutorul lui Andrei Apostol și răbdarea lui neclinitită am reușit să urmărim acest traseu al unui suflet ce se modelează, de la material brut, la formă umană, prin traumă spre vindecare”.De altfel, Teodora a terminat Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, iar concertul de lansare a acestui single a avut loc în clubul Expirat din București împreună cu o expoziție de sculptură.”Am terminat Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza la secția Sculptură. În an cu mine erau puști din toate mediile: copii de artiști, copii de intelectuali, copii ai căror părinți n-aveau nicio treabă cu arta, copii vulnerabili din comunități defavorizate.Dar în fața șevaletului, în fața selei de modelaj, cu creionul sau ebosoarul în mână, eram cu toții la fel. Eu treceam prin momente dificile la școală și acasă iar în gașca din care făceam parte apăruseră deja drogurile și adicția era o realitate pentru mulți dintre noi. Iar adicția aduce cu ea o furtună de alte probleme.Cât timp stăteam în atelier, eram ferită de ce se întâmpla în afară lui. În anii ăia, arta a fost cea care m-a protejat, și ca mine erau mulți alții.” – spune Teodora.
Rockabella înseamnă:Teodora Moroșanu – voce Andrei Ilie – tobe Bogdan Diaconeasa – bass Ștefan Mustață – chitară Alina Horez – vioară Bogdan Moroșanu – producție muzicalăRockabella online:- Official Website:  - Facebook - Instagram  - Spotify - Bandcamp  Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.