September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Observator de bine, 3 august 2021. Anul școlar va începe cu toți elevii în bănci; orașul Galați, plasat într-un top european

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVideo

De Greta Gavrilă.Publicat: 03.08.2021, 21:37.
Actualizat: 03.08.2021, 21:42

Observator de bine, 3 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, știrile zilei de 3 august 2021

1) Noul an şcolar va începe pe 13 septembrie, cu prezenţă fizică pentru toţi elevii şi fără scenarii de funcţionare. Ministrul Educaţiei a declarat că datele existente îi permit să fie optimist cu privire la desfăşurarea fără probleme a cursurilor.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

2) Oraşul Galaţi a fost plasat de britanici în topul destinaţiilor europene unde se mănâncă bine. Jurnaliştii englezi l-au pus pe locul 6 într-un clasament condus de Lisabona, Florenţa şi Atena.
3) La doi ani după ce cazul ei a fost prezentat în cadrul campaniei Ajut Eu, Loredana oferă o lecţie de viaţă. Imobilizată din adolescenţă în scaunul cu rotile, fata a absolvit masterul în Drept şi se pregăteşte să devină procuror.
4) Un urangutan de la o grădină zoologică din Indonezia a devenit vedetă pe internet, după ce a fost filmat în timp ce poartă ochelari de soare. Animalul i-a “împrumutat” după ce a observat că i-au căzut unei turiste în cuşcă, iar după aceea s-a afişat mândru cu ei.

5) În peste 40 de oraşe din Brazilia a nins pentru prima dată în ultimii 64 de ani. Oamenii au profitat de ocazie pentru a face poze și a se juca în zăpadă.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.