September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Român acuzat de fraudă cu carduri bancare, reţinut în India

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roUn român de 38 de ani a fost reţinut în Mumbai, India, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de fraudă cu carduri bancare.

Român reţinut în India pentru fraudă cu carduri bancare riscă ani grei de închisoare Times of India

Românul reţinut în India riscă ani grei de închisoare.

Românul a fost prins în timp ce acţiona asupra unui bancomat din cartierul Oshiwara. Un echipaj de Poliţie l-a surprins pe român, iar comportamentul suspect al acestuia i-a făcut pe oamenii legii să-l ia la întrebări.

Conform The Times of India, românul a oferit răspunsuri evazive poliţiştilor, astfel că aceştia au decis să-l percheziţioneze. Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit asupra românului nu mai puţin de nouă carduri bancare, toate cu datele de identificare ale altor persoane.

Ulterior, poliţiştii din cartierul Oshiwara au extins verificările asupra românului şi au descoperit, în apartamentul în care acesta locuia, 166 de carduri bancare, dintre care 72 clonate, dar şi echipamentele necesare pentru a clona şi valorifica asemenea carduri.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Românul reţinut în India riscă ani grei de închisoare
Mai mult, românul se afla în evidenţa unor secţii de Poliţie din alte state, iar prima dată ar fi început să fure banii altor persoane din Mumbai în luna iunie, când o femeie a fost avertizată de angajaţii unei bănci că i-a fost golit contul de 60.000 de rupii (aproximativ 30.000 de lei). Ancheta a scos la iveală că românul i-a clonat cardul şi l-a folosit pentru a efectua cumpărături online. Femeia a depus atunci plângere la Poliţie.
După ce i-au percheziţionat apartamentul, poliţiştii au indisponibilizat echipamentele de clonat şi valorificat carduri bancare, dar şi trei laptopuri, două aparate de numărat bani, patru telefoane mobile, opt camere de filmat utilizat pentru a afla codurile PIN ale victimelor, carduri de memorie, etc.

Românul, identificat drept Valentin Ionuţ Nedelcu, de 38 de ani, riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.