September 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cozi imense, la Nădlac, la intrarea sau la ieșirea din țară. „Anul ăsta este dezastru”

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roAm intrat în august, luna concediilor, şi asta se vede la punctele de trecere a frontierei.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Românii din vestul Europei se întorc acasă, dar sunt mulţi şi cei care ies din ţară, fie pentru muncă, fie pentru vacanţă.La Nădlac s-a stat la cozi ore întregi, atât la intrarea cât şi la ieşirea din ţară.Autoritățile recomandă oamenilor să se informeze asupra condițiilor de călătorie şi să aleagă şi alte puncte vamale.Cel mai des folosit punct de trecere a frontierei din România, Nădlac 2, aflat pe autostradă, este şi cel mai aglomerat. Chiar dacă poliţiştii de frontieră lucrează la capacitate maximă pe toate benzile de intrare în ţară, oamenii se plâng că aşteaptă şi câteva ore pentru a intra în România.
Șofer: „Din Germania venim. Anul ăsta este dezastru. Deja stăm de două ore şi nu mai putem”.Dacă prin Nădlac 1 şi Nădlac 2 au intrat în România peste 6.200 de persoane, alte 7.400 au ieşit. Cei mai mulţi se întorc la muncă, după ce şi-au petrecut concediul în ţară.Pentru că e perioada concediilor, poliţiştii de frontieră se aşteaptă la creşteri de trafic şi au luat măsuri speciale.Andrei Dincă, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad: „Au fost dispuse măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului, a fost suplimentat personalul poliţiei de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor”.Ca să evite timpii mari de aşteptare, poliţiştii de frontieră îi sfătuiesc pe cei care călătoresc să folosească şi alte puncte vamale din judeţul Arad.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.