September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Problemă etică pentru corporaţiile care vor să introducă vaccinarea obligatorie: veganii nu vor să se imunizeze, iar legea le dă dreptate

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roVeganii din Marea Britanie ar putea veni la muncă, la birou, chiar dacă nu sunt vaccinaţi. Marile companii din Marea Britanie se gândesc să introducă măsura vaccinării obligatorii pentru angajaţii.

Potrivit The Telegraph, persoanele vegane ar putea fi scutite de vaccinare. Avocaţii avertizează că măsura vaccinării obligatorii pentru angajaţi ar ridica unele probleme etice, în speciale pentru vegani. Mai exact, chiar dacă vaccinurile de pe piaţă nu au în componenţă ingrediente derivate de la animale, simpla testare a serurilor pe animale contravine convingerilor veganilor.
În Marea Britanie există principiul de veganism etic, statut recunoscut de un tribunal anul trecut, astfel că acele companii care vor impune vaccinarea obligatorie ar avea şi o problemă juridică reală dacă angajaţii vegani se vor considera nedreptăţiţi. “Unii vegani etici pot să nu fie de acord cu vaccinările pe baza faptului că inevitabil aceste vaccinuri au fost testate pe animale. Veganismul etic a fost găsit anterior de un tribunal pentru ocuparea forței de muncă ca echivalent cu o credință, capabil să fie protejat”, a declarat pentru The Telegraph un purtător de cuvânt al firmei de avocatură Lewis Silkin.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Conform sursei citate, în Marea Britanie ar fi peste jumătate de milion de vegani. Guvernul britanic a impus deja vaccinarea obligatorie pentru personalul de îngrijire la domiciliu. Decizia a fost criticată pentru că, sunt de părere unii activişti din societatea civilă, acest lucru va atrage o mulţime de demisii, iar oamenii care au nevoie de ajutor la domiciliu vor rămâne fără sprijin.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.