September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Momentul în care o maşină Tesla încetineşte în mijlocul unui drum cât se poate de liber. Pilotul automat a crezut că Luna e culoarea galbenă a semaforului – VIDEO

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roSofturile Tesla dau erori amuzante. Un american şi-a povestit păţania pe Twitter, iar postarea sa s-a viralizat rapid.

Un şofer american a povestit pe contul său de Twitter că pilotul automat al Tesla a confundat Luna cu semnalul galben al semaforului şi a început să încetinească, deşi şoseaua pe care rula era cât se poate de liberă.
“Hei, Elon Musk, ar trebui să îți rogi echipa să arunce o privire la modul în care Luna păcălește pilotul automat. Mașina crede că luna este culoarea galbenă a semaforului și încetinește”, a scris Jordan Nelson pe Twitter, alături de clipul care demonstrează că pilotul automat a fost derutat de satelitul natural al Pământului.

Hey @elonmusk you might want to have your team look into the moon tricking the autopilot system. The car thinks the moon is a yellow traffic light and wanted to keep slowing down. 🤦🏼 @Teslarati @teslaownersSV @TeslaJoy pic.twitter.com/6iPEsLAudD — Jordan Nelson (@JordanTeslaTech) July 23, 2021

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Postarea lui Jordan Nelson a devenit rapid virală, astfel că şi alţi şoferi s-au plâns de faptul că pilotul automat poate fi uşor păcălit. Un alt posesor de Tesla a arătat cum maşina s-a oprit în spălătorie pentru că pilotul a crezut că semaforul din spălătorie este unul din trafic.
This one also, confused between normal traffic light with the one in car wash pic.twitter.com/wwQo1QHEku — Mohamed AlMarzooqi (@almarzouqi) July 23, 2021

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.