September 18, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Djokovic a anulat Serbiei orice şansă la medalie: liderul mondial s-a retras din finala mică a probei de dublu mixt. Fanii sunt furioşi

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roNovak Djokovic s-a retras din finala mică a probei de dublu mixt la tenis, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Serbia a ratat astfel şansa de a lupta pentru o medalie.

Djokovic a ratat tot ce se putea rata la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Tenismenul sârb a pierdut finala mică la proba individuală la tenis, după un meci de 3 ore Pablo Carreno Busta. Rămas fără medalie la individual, Djokovic mai avea o şansă la dublu mixt, dar a ales să se retragă din competiţie fără a acuza vreo problemă fizică.
Pentru că Nina Stojanovic nu putea juca singură, Serbia a pierdut finala mică la dublu mixt prin abandon, astfel că medalia de bronz a revenit “cuplului” australian John Peers/Ashleigh Barty. Este pentru prima dată din 1988 când o medalie olimpică la tenis este acordată fără ca meciul să fi avut loc. Ulterior retragerii, Djokovic şi-ar fi motivat retragerea printr-o accidentare la umărul drept, informează jurnalistul Jose Morgado.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Decizia lui Djokovic a stârnit un val de critici în Serbia, fanii acuzându-l de lipsă de patriotism, dar şi de lipsă de respect faţă de partenera sa, în primul rând, şi apoi faţă de adversari.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.