September 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Accidentare cumplită la meciul CSM 2007 Focșani – Viitorul Ianca, primarul din Focșani cere demisii de urgență

3 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roCristi Valentin Misăilă, primarul orașului Focșani, cere demisii de urgență de la conducerea clubului CSM 2007 Focșani după ce căpitanul echipei, vârful Brian Lemac, a suferit o accidentare cumplită – dublă fractură închisă de tibie și peroneu la piciorul drept. Edilul susține că activitatea sportivă a clubului s-a desfășurat în condiții de ilegalitate.

Accidentare cumplită la meciul CSM 2007 Focșani – Viitorul Ianca, primarul din Focșani cere demisii de urgență CMS Focșani 2007

“Astăzi, 31 iulie 2021, pe stadionul Milcovul, echipa de fotbal CSM 2007 Focșani a disputat o partidă amicală în campania formației brăilene, Viitorul Ianca. În minutul 62 al meciului, la un atac al formației noastre în careul advers, vârful Brian Lemac, căpitanul echipei, a suferit o accidentare cumplită, dublă fractură închisă de tibie și peroneu la piciorul drept, în urmă căreia, cel mai probabil, va trebui să stea pe margine undeva la 6 luni. Însă, din cauza incompetenței celor ce vor să pară salvatorii fotbalului focșănean, meciul de astăzi (desfășurat la o temperatură de peste 30 de grade Celsius) s-a disputat fără aprobare, cu antrenori și o conducere fără contract și neautorizați de Federația Română de Fotbal. O activitate desfășurată ilegal în urma căreia sunt victime, ceea ce pune clubul nostru într-o situație extrem de gravă, atât din punct de vedere pecuniar cât și penal”, a transmis Cristi Valentin Misăilă, primarul din Focșani.
“Toate ilegalitățile s-au întâmplat sub privirile inconștiente ale membrilor Comitetului Director, Cristian Zârnă și Liviu Macovei, dar și a managerului general fără contract, Mircea Lazăr. E inadmisibilă responsabilitate lor. Toți aveau cunoștință de situația în care se află pentru că, în urmă cu 5 zile, la vizita pe care am efectuat-o la stadion, am solicitat Comitetului Director și secției de fotbal ca, în perioada imediat următoare, să facă toate demersurile necesare, astfel încât TOATE contractele să fie încheiate cu respectarea legii și a regulamentelor sportive, tocmai pentru a evita situații de acest gen. Din păcate, am avut dreptate, iar clubul riscă acum, în situația dată, să plătească despăgubiri de ordinul sutelor de mii de euro”, a fost de părere edilul.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

“Cer de urgență DEMISIA tuturor celor responsabili de încălcarea gravă a legilor și regulamentelor sportive. De asemenea, solicit organelor de anchetă să verifice modul de desfășurare a activității de astăzi și a formei de reprezentare a celor care se fac vinovați de cele întâmplate. Îi dorim din tot sufletul însănătoșire grabnică căpitanului și golgheterului nostru și sperăm ca după recuperare să revină la forma arătată în sezonul trecut”, a conchis Misăilă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.