September 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O femeie din Iași și-a dat soțul în judecată pentru a-l putea declara mort. Bărbatul e dispărut de 22 de ani

1 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.roO femeie din Iași și-a dat soțul în judecată pentru a-l putea declara mort. Bărbatul este dispărut de 22 de ani.

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Bărbatul a plecat în Turcia în 1999 și trebuia să stea o lună. Ultima dată femeia a vorbit cu el și i-a spus că este în autocar și că vine în România, dar de atunci nu a mai auzit nimic despre el.Ea a contactat Ambasada României la Ankara, însă reprezentanții ambasadei i-au spus că nu au niciun act care să dovedească ieșirea acestuia din Turcia, conform Adevărul. Anul trecut, Serviciul de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene i-a transmis femeii că dosarul dispariției soțului a trecut în evidență pasivă, pentru că au trecut 20 de ani de la data dispariției.Apoi, femeia a mers în instanță, iar după un proces de nouă luni, Judecătoria Iași l-a declarat pe bărbat mort de pe 28 februarie 1999, ultima zi în care soția a vorbit cu el.
Conform legii, o persoană poate fi declarată decedata daca timp de doi ani nu se mai știe nimic despre aceasta.Citește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.