September 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cristian Pomohaci, gest uluitor la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Ce a făcut lângă sicriul soției lui Nicolae Botgros

2 min read
alcooldiscount.ro noriel.ro watchshop.ro%20 evomag.ro
Cristian Pomohaci a avut un comportament total inadecvat la înmormântarea interpretei de muzică populară, Lidiei Bejenaru. Acesta s-a fotografiat în biserică, lângă sicriu și apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare.
Soția cunoscutului artist Nicolae Botgros, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață în această săptămână. Solista de muzică populară era grav bolnavă.
Cristian Pomohaci, gest uluitor la înmormântarea Lidiei Bejenaru. Ce a făcut lângă sicriu
Cristian Pomohaci  este din nou în centrul atenției. Acesta a mers la înmormântarea fostei interprete de muzică populară, Lidiei Bejenaru, pentru a-i fi alături lui Nicolae Botgros, dar a făcut un gest incalificabil.
S-a fotografiat lângă sicriul cu trupul neînsuflețit, apoi a postat imaginile. Acestea au însoțit un mesaj emoționant, dar internauții l-au taxat imediat.
“Vioara maestrului Botgros azi nu cântă. Azi plânge.
La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău …La fel și toată Basarabia ….La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o azi la ultimul concert pe LIDIA BEJENARU Botgros …..Chișinău, MO- 28.07.2021″, a scris Cristian Pomohaci pe Facebook.

“Dacă mor, voi sunteți responsabili!”. Reacții dure le Jocurile Olimpice din cauza condițiilor “inacceptabile”

evomag.ro otter.ro kitunghii.ro vivacredit.ro

Cei care au văzut postarea l-au taxat imediat. Rapid s-au strâns sute de mesaje.
“Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu să cred că defuncta doamnă și familia și-au dorit să fie fotografiată și expusă pe Facebook. Sinistre apucături. Să te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne!”, a scris un internaut.
“Doamne! Presupun că ați întrebat familia dacă este de acord să postați așa imagini! Drum lin și multă tărie la întreaga familie!”, a fost un alt mesaj
De ce a murit Lidiei Bejenaru
Cunoscuta interpretă de muzică populară s-a stins din viață pe 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Aceasta avea cancer și a fost operată de mai multe ori în ultima perioadă.
“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a spus fiul artistei Corneliu Botgros, pentru 6TV.
“Ziua de 26 iulie va rămâne una tristă pentru muzica populară. Lidia Bejenaru-Botgros, solistă de o viață a Orchestrei “Lăutarii” și-a încheiat spectacolul vieții pe pământ” , a scris și directorul Palatului Național, Andrei Locoman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFECitește mai departe

alcooldiscount.ro chilipirul-zilei.ro/ evomag.ro chicco.ro vivacredit.ro

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.