August 1, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Şoferul care s-a parcat pe plaja din Saturn a rămas împotmolit. Cum a fost scos din nisip cu excavatorul. “Cearşaful meu!”

2 min read



Video

De Cornel Preda.Publicat: 22.07.2021, 12:02.
Actualizat: 22.07.2021, 12:07

Şoferul din Bucureşti care şi-a parcat maşina pe plaja din Saturn nu a mai putut să o mute. După ce a fost amendat de poliţie, şoferul a avut nevoie de ajutorul unui excavator pentru a-şi scoate maşina din nisip.

Vezi și

Un şofer din Bucureşti, cu un Volkswagen Passat cu numere roşii, a fost surprins pe plaja din Saturn, la doar câţiva metri de apa mării, printre prosoape de plajă şi sezlonguri. Oamenii au chemat poliţia, iar şoferul de 43 de ani a fost amendat. Însă acesta nu a mai putut să îşi mute maşina.
A fost nevoie de intervenţia unui excavator pentru a-i tracta maşina dintre cearşafurile şi sezlongurile oamenilor. Pe filmul “intervenţiei” chiar se aude un turist care strigă “cearşaful meu!”, după ce maşina tractată şi, aparent, cu frâna pusă a prins sub roţi cearşaful omului.

Intervenţia a durat mai multe zeci de minute, timp în care oamenii s-au adunat pe margine ca la spectacol.

Şoferul de pe plaja din Saturn a fost amendat
Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul MAI şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.
“În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a anunţat poliţia.

– material realizat cu informaţii şi imagini obţinute de repoterul Observator Andreea Filip –

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.



Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.