August 1, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bianca, pugilista atacată cu motocoasa în Buşteni, s-a luptat cu agresorul ca să-şi salveze colegii: “N-aveam cum să-l las să le atingă pe fete”

2 min readVideo

Un individ beat a atacat cu motocoasa un grup de sportivi, la Bușteni, din cauza unui loc pe o bancă. O tânără a fost rănită, iar o alta a leșinat. Sportivii, membri ai lotului de box de la Gloria Buzău, au reușit să scape de individ doar după intervenţia oamenilor din jur. Agresorul, un bărbat de 48 de ani, a fost prins şi dus la audieri. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Bianca, pugilista atacată cu motocoasa în Buşteni, s-a luptat cu agresorul, ca să-şi salveze colegii

– “Deci, acolo te-ai rănit. La mână”.- “La mână şi la picior, în zona aceasta”.
Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00. Bianca şi colegii săi, aflați la sfârșitul cantonamentului din Bușteni, au ieșit la o plimbare prin staţiune. În faţa unui magazin, unii s-au oprit să-şi ia ceva de mâncare, alţii s-au aşezat pe o bancă să-i aştepte.

“Lângă erau trei oameni în stare de ebrietate. La un moment dat, doi dintre ei au plecat, iar unul a rămas, a început să jignească, să ameninţe”, spune Nicoleta Radu, colega victimei. “I-am spus: Te rog frumos, ia-ţi berea şi du-te de unde ai venit pentru că eşti beat!”, explică Bianca Lăcătuș, sportiva taiată.

Bianca s-a luptat cu individul care a atacat-o cu motocoasa şi a fost tăiată la mână
Bărbatul însă, nu a plecat. În schimb, a pus mâna pe o motocoasă şi, după ce a pornit-o, s-a repezit la fete. “Toată grupa era în spatele meu, n-aveam cum să-l las să le atingă pe fete sau pe băieţi, şi am preferat să bag eu mâna în el. Ştiam că o să mă rănesc eu, dar am preferat treaba asta”, a continuat Bianca.
Tânăra de 19 ani spune s-a luptat cu individul şi a fost tăiată la mână. Un bărbat de la magazinul din apropiere a intervenit şi l-a alungat pe agresor. Incidentul şi-a pus amprenta pe sportivii din grup. “Am avut un atac de panică foarte puternic. Nu mai aveam respiraţie, nu mai aveam aer, nu mai puteam să respir. Şi am leşinat”, a mai spus Nicoleta Radu.

În timp ce Bianca era transportată la spital pentru îngrijiri, individul a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice.
Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.